ISOLEER JE WONING

Een goed geïsoleerde woning heeft grote voordelen: meer comfort en behaaglijkheid, minder warmteverbruik en daarmee een lagere energierekening. Bovendien levert het een positieve bijdrage aan een duurzame samenleving.

Door de isolatie van je woning te verbeteren, bespaar je op warmte en heb je minder last van kou en tocht. En als je twee of meer isolatiemaatregelen neemt, kan je met een subsidie zo’n 30% van de kosten terugkrijgen: Goedkoper verduurzamen met subsidie | Verbeterjehuis.

Zorg er wel voor dat de warmteleidingen in de kruipruimte goed bereikbaar blijven voor calamiteiten en onderhoud en gebruik geen schelpen of los gestorte chips.

Met de campagne “zet ook de knop om” laat de rijksoverheid zien op welke manieren je het beste op energie kan besparen: Zet ook de knop om.
Op de website van Milieu Centraal vind je tips om je woning te verduurzamen: Hoe maak je je huis energiezuiniger en duurzamer | Verbeterjehuis.

SVP is een samenwerking aangegaan met isolatiebedrijf Koston. Bekijk hun website om te zien wat zij voor jouw woning kunnen betekenen.

Meer weten?
Duurzaam Bouwloket helpt woningeigenaren verder met gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van hun woning. Dit doen zij in opdracht van 130 Nederlandse gemeenten en in samenwerking met lokale initiatieven en uitvoerende bedrijven. Klik hier voor het Duurzaam Bouwloket Purmerend.

 

 

Was deze informatie nuttig?
[Total: 8 Gemiddeld: 4]