Nieuwe voorschotbedrag 2023 bekend

Op woensdag 21 december informeren we onze klanten over hun nieuwe voorschotbedrag.  Dit wordt vanaf januari 2023 aangepast.  Klanten ontvangen een mail met hun nieuwe voorschotbedrag en een verdere uitleg. Ook hebben we veelgestelde vragen toegevoegd.

Waarom een nieuw voorschotbedrag? 

Onze tarieven gaan per 1 januari omhoog. Daarom hebben we ook het voorschotbedrag aangepast. Zo voorkomen we een (hoge) bijbetaling op de jaarafrekening. 

Hoogte voorschotbedrag 

We hebben bij de berekening hiervan rekening gehouden met: 

  • Het verbruik
  • Het huidige meterstand (als de klant een slimme meter heeft)
  • Onze nieuwe tarieven per 1 januari
  • Het prijsplafond
  • De tot nu toe in rekening gebrachte voorschotbedragen

Voorschotbedrag tot jaarafrekening tijdelijk hoger 

In het voorschot van 2022 is nog geen rekening gehouden met de tarieven van 2023. Het voorschot tot de jaarafrekening kan daarom hoger zijn dan het gemiddelde voorschot over heel 2023. We leggen in deze video uit waarom dat zo is. 

Meer informatie is hier te vinden

Vragen? Wij helpen graag!

Onze Klantenservice is te bereiken op telefoonnummer 0900 9807 (lokaal tarief) of via e-mail: [email protected]. Wij zijn op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar. 

SVP opnieuw goedkoopste grote warmtebedrijf

12-01-2023

SVP is voor het 2e jaar op rij de goedkoopste van de 5 grote warmtebedrijven, blijkt uit onderzoek van Atriensis, Woonbond en Energeia.

Lees meer

Nieuwe voorschotbedrag 2023 bekend

21-12-2022

Op woensdag 21 december informeren we onze klanten over hun nieuwe voorschotbedrag. Dit wordt vanaf januari 2023 aangepast. Klanten ontvangen een mail met hun nieuwe voorschotbedrag en een verdere uitleg. Ook hebben we veelgestelde vragen toegevoegd.

Lees meer